Széleskörű tapasztalat, erős szakmai háttér – garantált siker Önnek!

Szakmai utam

Az elmúlt évek vázlatpontokban

  • 15+ év vállalati közeg
  • 10+ év vezetői tapasztalat
  • 30 – 100+ fős szervezeti egységek vezetése
  • KKV-tól a multinacionális vállalatokig
  • Telekommunikáció, online, felsőoktatás
  • Ügyfélszolgálat, Back Office, pénzügy, operáció, értékesítés-támogatás
Ilyésné Bariz Bernadette

Miért BusinessChange?

Szakmai hitvallásom

Ügyfélközpontú és megoldásorientált szemléletű szakemberként jellemeznek. Ügyfélszolgálatok működésén túl értékesítés-támogatás, telesales területeken is dolgozva, erős bennem a profitorientált megvalósítás iránti elkötelezettség.

Egy-egy feladat elvégzése során a motiváció kialakítását és fenntartását éppoly fontosnak tartom, mint a kiválóan megtervezett megvalósítási folyamatot.

Mindig rendszerben gondolkodom, folyamatok mentén. Egy új rendszer bevezetése, új folyamatok kialakítását követeli meg. Egy-egy új folyamat implementálását a munkatársak képzése kell, hogy megelőzze. Az ember-rendszer-folyamat hármasának bármely eleméhez nyúlunk hozzá, óhatatlanul megváltoztatjuk a másik kettőt is. Ehhez tudatos tervezésre, összehangolt működésre van szükség.

A BusinessChange ezt az állandó változást jelenti számomra. Egy dinamikusan fejlődő vállalat folyamatosan megújul, keresi az új lehetőségeket, és munkatársait is támogatja, hogy a legjobbak legyenek.


Tervezzük együtt cége jövőjét!

Feladat? Elvégezve!

Egy vállalat életében folyamatosan születnek új feladatok, az új tennivalók sora szinte megszámlálhatatlan. A feladatok hatékony, gyors és profi megszervezésével, és megoldásával olyan szakmai értéket viszek az Ön vállalatához, mellyel cége eredményességét, profitabilitását, és stabilitását hosszú távra tervezheti.

Bízza rám, Ön a feladatot adja, a megoldást én hozom Önnek!

Vágjunk bele!